ZOEKEN

MERK

MODEL 

BIJ TONNY KEIJZERS KOOP JE DE FORD OCCASION DIE BIJ JE PAST

Je zoekt jonge Ford occasions voor een goede prijs en het liefst met weinig kilometers? Tonny Keijzers heeft altijd een ruim aanbod Ford occasions op voorraad!

Ford zegt: “Feel the difference” bij de Ford occasions van Tonny Keijzers voel je het verschil tussen ons en andere autobedrijven. Een grondige onderhoudsbeurt, nieuwe APK en een prachtig schoongemaakte auto van binnen en buiten zijn bij ons standaard. Daarnaast zijn we ook aangesloten bij BOVAGNAP en de Schade Verleden Pas. Door onze 7 zekerheden ben je verzekerd van een top Ford occasion.

Tot 24 maanden garantie

Het vertrouwen in ons personeel en onze producten is zo groot dat we bij de Ford occasions (voor de showroomprijs vanaf € 4.500,00) 6 maanden garantie geven. De garantie op je Ford kan zelfs oplopen tot maximaal 24 maanden en geldt in heel Europa. Doordat we vanaf 1952 in de autobranche zitten weten we wat kwaliteit is en bieden we je die graag.

De jonge Ford occasions van Tonny Keijzers

In elke prijsklasse vindt je jonge Ford occasions met een gunstige kilometerstand. We hebben ook vaak speciale tijdelijke aanbiedingen die het nog leuker maken om je Fort hier aan te schaffen. Of je nu op zoek bent naar een compacte Ka, een S-Maxof in de grotere klasse een C-Max we hebben het allemaal, “feel the difference” bij Tonny Keijzers. Neem gerust contact met ons op als jouw droomauto niet kunt vinden of als je nog vragen hebt.