ZOEKEN

MERK

MODEL 

DE PEUGEOT OCCASIONS DIE JE ZOEKT STAAN BIJ TONNY KEIJZERS

Je bent op zoek naar jonge Peugeot occasions met weinig kilometers op de teller en een mooie prijs? Tonny Keijzers weet als geen ander wat je zoekt. Peugeot occasions koop je bij Tonny Keijzers!

Met een Peugeot van Tonny Keijzers voel je je de koning van de weg. Dat is ook logisch want de Peugeot occasions voldoen aan de 7 zekerheden van Tonny Keijzers en zijn dus top occasions. Nieuwe APK, een grondige onderhoudsbeurt en reiniging van binnen en buitenkant van de auto is bij ons standaard. Uiteraard zijn we ook aangesloten bij BOVAGNAP en de Schade Verleden Pas.

De kwaliteit staat voorop

Wij weten wat kwaliteit is, dat is ook logisch als je al vanaf 1952 in de autobranche zit. We hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze monteurs en producten dat we bij de Peugeot occasions (voor de showroomprijs vanaf € 4.500,00) minimaal 6 maanden garantie geven. De maximale garantie op je Peugeot kan zelfs oplopen tot 24 maanden en dat geldt binnen heel Europa.

Aanbod van jonge Peugeot occasions

Wij hebben jonge Peugeot occasions met weinig kilometers in elke prijsklasse voor je klaarstaan. De speciale tijdelijke aanbiedingen maken het nog leuker om je Peugeot hier te kopen. Zoek je een 206307407 of een ander Peugeot model? Bij Tonny Keijzers vindt je het zeker wel! Vragen over een van de occasions? Neem dan even contact met ons op.