ZOEKEN

MERK

MODELFINANCIAL LEASE; HOUD DE LIQUIDITEIT IN UW BEDRIJF


04-01-2013

FINANCIAL LEASE VOOR DE ZAKELIJKE RIJDER IS HEEL ERG INTERESSANT OP DIT MOMENT!

 

Als u bij voorkeur de liquiditeit in uw bedrijf wilt houden, dan is financial lease een goed alternatief t.o.v. het aanschaffen van een nieuwe auto.
 

  • OOK VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

  • GEEN LIQUIDITEITSVERLIES

  • HOUD HET VERMOGEN IN UW BEDRIJF

  • MAKKELIJKE ACCEPTATIE

  • GEEN JAARREKENING NODIG

Als u bij bij Tonny Keijzers Auto's een auto least dan betaalt u 20% van het bedrag aan en de rest kunt u dan per maand leasen. Vaak is het zo dat u  deze 20% weer terugkrijgt, want de gemiddelde gebruikte auto is een BTW-auto dus dan ontvangt u in ‘de zaak’ deze BTW weer terug; per saldo bent u dan geen liquiditeit kwijt.

U vraagt zich misschien af wie er in aanmerking komen voor een dergelijk financial lease contract. En dat is nou het interessante van deze vorm van leasen; óók de startende ondernemer komt hier voor in aanmerking. Dus iemand die zich vandaag inlaatschrijven bij de kamer van koophandel, die kan morgen al bij ons een auto leasen. Daarvoor hoeft de ondernemer dus geen jaarcijfers etc. te kunnen overleggen.

Om te kijken tegen welke maandbedragen de zakelijke auto’s worden aangeboden klikt u hier.

Bezoek onze showroom aan de Sleutelbloemstraat in Apeldoorn en maak een keuze uit ons ruime aanbod van meer dan 400 jong gebruikte autos!